Category Archives: Uncategorized

Lauren Curtis

Hej allihopa! Äntligen är allt plugg över, det enda som är kvar är en spanska-text som ska in på tisdag, men det ska nog gå snabbt att fixa :) Denna helg håller jag på att belöna mig riktigt mycket för att jag har slitit så mycket de två senaste veckorna. Så just nu ligger jag nerbäddad i min säng med lite godis och tittar runt på make-up videos på youtube och jag har hittat en ny favorit! Lauren Curtis från Australien, en otroligt snygg (kan jag få se ut som henne eller?) och rolig tjej som gör tutorials och annat intressant. Kolla gärna in hennes kanal 😀

En av mina favoriter ↓

Ebba ♡

 

 

Erase Paste by Benefit

an

Hej allihopa! Inte mycket bloggande från min sida, jag vet. Men just nu är det mycket i skolan, hade nyss matteprov och nästa vecka väntar ytligare två prov. Så den närmaste veckan blir det inte så mycket inlägg, men ska försöka blogga ikapp på lovet som börjar närma sig :)

Häromdagen märkte jag att min favorit-concealer Fake Up by Benefit började ta slut :( Eftersom concealer är en av de viktigaste produkterna enligt mig så kände jag att jag inte kunde leva en dag till utan! Så det var bara att dra sig till Sephora. Haha, är ju där hela tiden, de börjar känna igen mig där nu. Men jag köpte i alla fall Erase Paste by Benefit. Jag älskar deras concealers, dom ljusar upp och täcker så sjukt bra! Den kostade 260:-. Den kan se lite orange ut i burken, men ger inte alls en dålig ton på hyn. Jag tycker fortfarande att Fake Up är en bättre concealer för mig, på grund av allt fukt den ger under tiden man har på den. Jag har ju som sagt lite problem med torra partier runt ögonen. Så ibland kan Erase Paste bli lite ”kornig” och försvinna under slutet av dagen.

Men annars är jag nöjd! Den täcker bra, den är dryg, den ljusar upp och har en bra konsistens! Jag råkade ut för en blåtira i helgen (nej, jag blev inte slagen haha) och det var också anledningen till varför jag ville ha en ny concealer som täckte lite mer, och den gör verkligen sitt jobb bra! Fake Up tar också slut ganska snabbt, så jag behövde en drygare concealer. Hmm, jag ger den fyra av fem!

Untitled2

Ebba ♡

Sleek & Too Faced (!!)

Denna vecka har det ju inte varit så mycket bloggning, det ber jag om ursäkt för. Men jag har mina anledningar! Har haft sjukt mycket plugg under veckan och nu i helgen har jag jobbat och hängt med massa fina kompisar.

Igår var jag inne på Sephora och såg att de fått in paletter från Sleek och massa saker från Too Faced! Ni kanske förstår hur överlycklig jag blev 😉 Fick verkligen hålla i mina pengar när jag var där inne. Jag var nära på att köpa ett litet kit från Too Faced där man får med prover på fyra produkter, en face primer, en mascara, en bronzer och en eyeshadow primer. Allt detta för bara 140kr!? Det är som sagt bara små ”prover” på allt, men det är sjukt billigt ändå! Detta sätter jag direkt på min önskelista till jul och kommande 18-års dag, om jag inte hinner köpa det själv innan…

 Skärmavbild 2014-11-09 kl. 22.12.31

Här kan ni kolla in kitet på Too Faced’s hemsida och läsa mer om produkterna!

Ebba ♡

creating yourself

Har suttit här ett tag och tänkt på vad jag ska skriva. Jag vet vad jag vill säga, men jag vet inte hur jag ska formulera mig. Därför tänkte jag att det är lika bra att klistra in den här videon, för den säger exakt det jag vill säga.

Ebba ♡