New

Foto 2014-11-17 19 06 43redigeradFoto 2014-11-17 19 06 43redigerad

Igår unnade jag mig en ny mascara från Lancôme. Den jag ville köpa hade Sephora även i ett kit med en svart eyeliner och en eye-makeup remover så jag köpte hela kitet! Jag har bara använt mascaran en gång så jag kan väl kanske inte säga särskilt mycket än. Tyckte dock att den började försvinna framåt kvällen, men det kanske inte är så konstigt. En mascara håller ju ändå inte särskilt bra i längre än tio timmar typ. Men borttagningsmedlet var bland det bästa jag testat. Man tar bara lite på en bomulls-pad och tar bort mascaran, superbra! Tog bort mascaran snabbt utan att torka ut huden, och det är någonting jag letat efter. Jag har väldigt torr hy runt mina ögon så någonting som även fuktar är perfekt för mig! Så denna är någonting att rekommendera :) Eyelinern vet jag inte riktigt vad jag ska säga om. Den fungerar väl som en vanlig eyeliner-penna. Den var bra pigmenterad, man fick mycket färg av att använda lite, och det är ju alltid bra :) Mascaran återkommer jag med när jag testat den lite fler gånger! Nu ska jag få min beauty sleep, god natt!

Ebba

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


*