Pre-Christmas Event at Sephora

Hejhej! Igår var jag på Sephoras pre-christmas event i Täby Centrum. De hade 20% rabatt på allt i hela butiken, personer från t.ex. NARS och Murad var där, de hade tilltugg och som vanligt, massa trevlig personal. Jag och Tuva lyckades spendera lite över två timmar där inne… Inte så konstigt med allt roligt som finns! Tyvärr var Sleek-paletten med en blush, bronzer och highlighter, som jag tänkte köpa, slut. Hade sett fram emot att få använda den så mycket, men jag får beställa den på internet istället! Sephora kommer tydligen inte få in mer Sleek-produkter, vad jag har fått höra i alla fall :( Men här kommer lite bilder på det jag köpte, och även en bild på vad goodiebagen innehöll 😀 (Alla priser är utan rabatt!)

DSC_0702

i-Divine au naturel palette – Sleek 115:- | Glitterguard eyeshadow primer – Sephora 110:- | Must-have angled blush – Sephora 165:- | Must-have powder shadow – Sephora 125:-

DSC_0711

Chocolate Soleil Matte Bronzer, Shadow Insurance Eye Shadow Primer, Primed & Poreless Face Primer, Better Than Sex Mascara – Too Faced 140:-

DSC_0720

Goodiebagens innehåll ↑

Prover – Estelle & Thild | Flower In The Air – Kenzo | Pure Brightening Serum Foundation – bareMinerals | Handkräm mango – Sephora |Hydro-Dynamic Ultimate Moisture – Murad | Rött läppstift – Sephora | Blush ”Deep Throat” – NARS

(Juste, cred till Gustaf min fina vän för att han hjälpte mig att fota! Puss)

Ebba ♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


*