Välkommen till min blogg!

Hej allihopa!

Mitt namn är Ebba Tamm och jag är 17 år. Jag har väldigt länge varit otroligt intresserad av allt som har med skönhet att göra; smink, hår, hudvård. Det är även detta jag känner att jag vill jobba med i framtiden, så denna blogg är mitt sätt att få dela med mig av min kunskap, lära mig nya saker och träffa nya människor med samma intresse. Så här kommer ni att hitta mina favoritprodukter, tips & trix och kanske en och annan tutorial 😉 Det blir säkert även lite inslag av min vardag här också!

Till er som inte känner mig så tänkte jag berätta lite om mig själv! Jag är som sagt 17 år, fyller 18 år i januari. Jag är social, driven och otroligt nyfiken, lite för nyfiken ibland, haha. Jag går andra året på Danderyds gymnasium och på fritiden dansar jag väldigt mycket, är med kompisar och pluggar alldeles för lite. Min stora dröm är att få jobba som makeup-artist eller på ett företag som håller på med makeup eller andra skönhetsprodukter. Jag hoppas verkligen att denna blogg kan vara mitt steg mot min dröm!

foto4foto4

(Som ni kanske ser så är inte designen på min blogg heeelt klar ännu, och jag har inte lärt mig alla funktioner, så om någonting ser konstigt ut så ha lite överseende, tack!)

Ebba ♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


*