New in!

fakeup makeupforeverhd makeupforeverhd2

Igår var jag en snabbis inne på Sephora och införskaffade dessa ↑ saker! Jag bytte ut min NARS concealer p.g.a. allergiska reaktioner mot min absoluta favorit-concealer, Fake Up av Benefit. Jag har väldigt torr hy runt mina ögon och denna concealer har en ”fukt-ring” runt själva concealern vilket gör att den återfuktar, täcker och ljusar upp samtidigt! Jag köpte denna i den ljusaste av tre färger eftersom jag redan är rätt blek men kommer bli blekare, tyvärr…

Jag köpte även ett nytt foundation-puder från Make Up Forever. Detta heter Pro Finish och jag köpte färgen 120 Neutral Ivory. Den här köpte jag för att jag ville ha något snabbt och enkelt att sätta på mig på morgonen innan skolan, men som ändå täcker det mesta. Jag har inte särskilt dålig hy, utan är mer röd på vissa ställen som jag vill täcka och det gör denna superbra! Jag använder den med antingen svampen som följer med eller med min Expert Face-brush från Real Techniques. Den täcker nästan lika mycket som min vanliga foundation, men utan att det känns som jag har ett tjockt lager med smink på mig. Självklart måste man, om man har mörka ringar runt ögonen som jag, använda en concealer innan eller efter för att täcka de mindre blemmorna.

Ebba ♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


*