My biggest inspiration

I detta inlägg tänkte jag skriva lite om en av mina största inspirationer inom skönhet, nämligen Michelle Phan. Jag kan inte komma ihåg hur många år jag har tittat på hennes youtube-videos och tutorials, men det är en del!

Jag kan ju börja med att påpeka hur otrolig vacker hon är, med smink som utan. En så otroligt målmedveten, talangfull och duktig tjej, helt klart en av mina största idoler. Hon har gått från att filma sina tutorials till youtube med en webbcamera, och nu bor hon i New York och Los Angeles, har över 7 miljoner (!!) subscribers på youtube och ett eget sminkmärke, EM Cosmetics! Hon är väldigt seriös, hon vet verkligen vad hon vill med livet och hon har inställningen att göra det. Det är någonting jag tror att man verkligen behöver om man vill jobba med något man älskar. Hon är verkligen sig själv i sina videor och det är något jag beundrar. Hon är även väldigt viktig med att man ska älska sig själv för den man är.

Har ni inte kollat in hennes youtube-kanal än så gör det! Hon gör vanliga dagliga smink-tutorials, halloween-sminkningar, beauty-tips om hår och hud, en massa olika DIY osv. Grymt bra videor. Jag kan titta på samma video hur många gånger som helst, jag tröttnar aldrig!

Här är några av mina favoriter:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


*