Halloween

Foto 2014-10-23 13 07 36 Foto 2014-10-23 13 18 42

Idag var det Halloween-dag i skolan och självklart måste man fixa till sig lite extra då! Jag och Matilda sminkade på sår med latex och fake-blod osv. Riktigt bra blev det faktiskt. En bra detalj på sådana här halloween-dagar i skolan eller liknande när man kanske inte vill gå all in med dräkt och allt, men fortfarande någonting coolt. Det jag inte gillar med detta (eller så gör jag fel på något sätt) är att pappret och latexen torkar och blir stel, vilket gör att den inte blandas in i huden lika bra. Det blir mer en skarp kant och det blir luftbubblor som lossnar i kanterna, vilket inte är så kul :( Men det höll i alla fall bra i 1-2 timmar, sedan började det torka lite väl mycket. Så detta är kanske inte att rekommendera en hel kväll, om man inte gör det annorlunda på något sätt. Om ni har några tips – kommentera!

Nu ska jag få min beauty-sleep, så god natt!

Ebba ♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


*