Sleek & Too Faced (!!)

Denna vecka har det ju inte varit så mycket bloggning, det ber jag om ursäkt för. Men jag har mina anledningar! Har haft sjukt mycket plugg under veckan och nu i helgen har jag jobbat och hängt med massa fina kompisar.

Igår var jag inne på Sephora och såg att de fått in paletter från Sleek och massa saker från Too Faced! Ni kanske förstår hur överlycklig jag blev 😉 Fick verkligen hålla i mina pengar när jag var där inne. Jag var nära på att köpa ett litet kit från Too Faced där man får med prover på fyra produkter, en face primer, en mascara, en bronzer och en eyeshadow primer. Allt detta för bara 140kr!? Det är som sagt bara små ”prover” på allt, men det är sjukt billigt ändå! Detta sätter jag direkt på min önskelista till jul och kommande 18-års dag, om jag inte hinner köpa det själv innan…

 Skärmavbild 2014-11-09 kl. 22.12.31

Här kan ni kolla in kitet på Too Faced’s hemsida och läsa mer om produkterna!

Ebba ♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


*